۱۸ اسفند ۱۳۹۶، ۱۷:۵۹

باحضور رئیس سازمان صدا و سیما؛

ساخت ۲ سریال در استان گیلان کلید خورد

ساخت ۲ سریال در استان گیلان کلید خورد

رشت- آغاز فیلمبرداری ساخت دو سریال «گنج راه شیری» به کارگردانی «فرهاد مهرانفر» و« مادر ایران» به کارگردانی«فریدون حسن پور» با حضور رئیس سازمان صدا و سیمای ایران در استان گیلان کلید خورد.

به گزارش خبرنگار مهر، بعدازظهر جمعه با حضور «عبدالعلی علی عسگری» رئیس سازمان صدا و سیمای ایران ، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه و مصطفی سالاری استاندار گیلان و جمعی از نمایندگان مجلس و مدیران کل استان در لوکیشن ساخت دو سریال «گنج راه شیری»به کارگردانی «فرهاد مهرانفر» و «مادر ایران» به کارگردانی «فریدون حسن پور» در استان گیلان کلید خورد.

سریال «گنج راه شیری» به کارگردانی فرهاد مهرانفر با موضوع زندگینامه «کوشیار گیلانی» با اعتبار ۴ میلیارد تومان تولید و در نیمه دوم سال ۹۷ از شبکه‌های سراسری و استانی پخش می‌شود.

گفتنی است سریال ۳۰۰ قسمتی «مادر سوجان» یکی دیگر از پروژهای تولیدی صدا و سیمای مرکز گیلان است که با اعتبار ۱۸ میلیارد تومان و در شش بخش ۵۰ قسمتی با تمرکز بر مفاهیم فرهنگی و اجتماعی گیلان به کارگردانی فریدون حسن پور تولید می شود.

کد مطلب 4247320

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha